Hoelang zijn de PWA-cheques geldig ?

De PWA-cheques zijn voor de gebruiker 12 maanden geldig vanaf de maand van de bestelling.

De PWA-werknemer heeft 2 extra maanden om ze te overhandigen aan zijn uitbetalingsinstelling of het OCMW.

De vervaldatum van een cheque voor de gebruiker en voor de werknemer staat op iedere cheque gedrukt.

De uitbetalingsinstelling of het OCMW moet de PWA-cheques binnen een maximumtermijn van 6 maanden na de vervaldatum van de cheques indienen bij Edenred Belgium.