PWA-cheques op naam en naamloze PWA-cheques

Er zijn 2 soorten PWA-cheques: cheques op naam en naamloze cheques.

• PWA-cheques op naam

PWA-cheques op naam (die van de gebruiker) worden bij Edenred besteld. Ze geven recht op een fiscaal voordeel.

• Naamloze PWA-cheques

De naamloze PWA-cheques worden door het PWA bij Edenred aangekocht. De gebruiker, die in het bezit is van een gevalideerd gebruikersformulier met een geldigheidsduur die nog niet is verlopen, kan deze naamloze PWA-cheques bij het PWA aankopen. Deze PWA-cheques geven geen recht op een fiscaal voordeel.

Deze cheques zijn bestemd voor personen die geen belastingen betalen, voor gebruikers die slechts occasioneel PWA-cheques zouden gebruiken, of in het geval van een dringende nood.